Mehmet Akif Ersoy İlkokulu

Vizyon: Okulumuzda ; bölgemizde çalışanların ve öğrencilerin, çatısı altında bulunmakta mutlu olduğu, farklılıkları zenginlik olarak kabul eden sosyal, kültürel ve sportif faaliyetleri ile parlayan cazibe merkezi bir eğitim kurumu yapmaktır.

Misyon: Okul öncesi eğitimden başlayarak öğrencilerimizi çağın gerekleri doğrultusunda hayata ve ilköğretimin ll. kademesine hazırlamak Atatürk ilkelerine bağlı yaşam boyu öğrenmeyi ilke edinen yapıcı yaratıcı , toplumsal görevlerinin bilincinde olan, kendine güvenen ,mili değerlere bağlı eleştirel ve evrensel düşünebilen bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: Sabahçı Grup 08:00 başlama Öğlenci Grup 13:10 başlama 18:00 bitiş 12:50 bitiş
Isınma: merkezi kalorifer sistemi
Sportif Etkinlikler: Futbol, Satranç , Halkoyunları, Akıl ve Zeka Oyunları
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: ATIKLARIN GERİ DÖNÜŞÜMÜ e-twinning (Aklım Fikrim Hep Oyun)

WEB - https://maersoy59.meb.k12.tr

Adres - Altınova mah. Ersoy sk.No4 TEKİRDAĞ /SÜLEYMANPAŞA

Öğretim Şekli :ikili eğitim

Adres - Altınova mah. Ersoy sk.No4 TEKİRDAĞ /SÜLEYMANPAŞA

Ulaşım 1-3,12,16 nolu belediye otobüsleriyle ulaşım sağlanır. Ayrıca ALTINOVA Minibüsleri ile BARBAROS VE KUMBAĞ Minibüsleri ile ulaşım sağlanabilir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık ilçe merkeze uzaklık 4km